http://www.emocutez.com

Wednesday, 14 December 2011

~Kisah Hidup Di Kolej~



hye semua,..apa khabar kawan2??sorry la dah lame sangat x tulis2 dalam blog nie,..huhu,.owkeyh bukan pe sejakk dua menjak buzy sangat2 maklumlah dh jadi daq belajar,..k now tyme 2 cerita life lena di kolej nie,.life dekat sini mmg berbeza yang amat berbanding di rumah,.kalau di rumah boleyh bangun sesuka hati now pagi2 dh kena bangun untuk g class,..huh!!!mmg menyeksakan kawan2,.now baru la lena tau care hidup berdikari,.mmg susah kawan2,...first tyme dtg kat kolej nie lena xkenal spe2,.hmhm sdeyh kan,..=( k lpas je daftar lena di arah kan bergerak ke rumsis masing2,.masa 2 mmg blurr la,.dah la xdew kawan2,.then bilik lak 2 huh cm haprak,.haha,.k xlame kmudian lena berjumpa dgan SITI die ialah anak kepada kawan ayh lena,..k syukur alhamdulilah ade juga kawan,.huhu,..xlama kemudiannya ade pulak orientasi,,fuhh!!orientasi nie mmg mencabar ksabaran lena,..hmhm xkan la nk study di sini kalau tidak mmg dah lame lena angkat kaki bla,..hmhm,.menjadi seorang pelajar di sebuah institusi islam bukan mudah,.mcam2 pekara kena dibuat,..kena tutup nie tutup sane,.hmhm nak buat cam ne kan only redha la sahaja,...k la i think that all la lena nak tulis kalau tulis bnyak2 bukan u all bacekan,..uhuhuhu,..mate pon dh semakin usang nie kawan2 lena tidur dulu k,.ZZZzzzzz,..


~k nie ha my new image~
~sumpah mcm mak nenek kan~


No comments:

Post a Comment