http://www.emocutez.com

Friday, 16 December 2011

Hye semua hari lena nak update blog psal MR CAPITAL S pulak,...k now dh 17/12/2011 dah only 5 day je die nak balik,..rasa tak sabar semakin membuak2 la,.only tuhan je tahu perasaan lena macam mana sekarang,.tidak sabar rasanya menantikan kepulangan MR CAPITAL S,...sesungguh nye detik2 nie la yang paling lena tunggu,...ya allah permudahkan segala2 nya,...amin,..k now lena nak story pulak pe perasaan lena sepanjang 3bulan dia xde,...hmhm,.k sepanjang pemergian nya dia ke PUSASDA segala2 nya berubah everything lena kena buat seorang2 tanpa dia disisi,..perasaan 2 mmg perit la,..tapi nak buat cam ne lena kena tempuh juga semua 2 walaupun lena xkuat,..hanya air mata je yang menemani lena,..hanya kenangan bersama nya ialah berbuat lena tersenyum di waktu sunyi,...betapa sayu hati ini bila melihat gambar lena bersamanya,..ya allah betapa besar nya dugaan  yang engkau berikan ini,..lena rindu saat2 bersama dia,..senyum dia,gelak ktawa dia,usikan dia semua 2 lena rindula,...hmhm,.mungkin ade lagi kah saat2 macam itu??ya allah kuat kan la hamba mu ini,...sepanjang dia xdew lena mengharungi pelbagai masalah,..semua 2 lena terpaksa hadapi sorang2 tanpa dia,.sebelum ni hanya dia sahaja tempat lena luahkan perasaan suka dan duka,..everything lena lalui dengan dia,...MR CAPITAL S  awak tahu x zalena musa sangat merindui awak????saya harap awak pon bergitu,...MR CAPITAL S saya sangat merindui awak,..pulang lah cepat ke pangkuan saya sayang,...I LOVE YOU SO MUCH MR CAPITAL S,...LOVE U MORE THEN EVERYTHING,.. <3 <3

1 comment:

  1. sbr k cyunk...xmau la pk sgt k..
    doa2 hope dpt jmpew dy ....

    ReplyDelete